Jornadas participacion ciudadana

Jornadas participacion ciudadana

05/02/2024

Jornada de participación ciudadana en relación con la organización de un evento gastronómico que promoverá y pondrá en valor los productos locales y la gastronomía de nuestra región.

En esta jornada discutiremos y colaboraremos en la planificación del evento, con el fin de asegurar su éxito y relevancia dentro de nuestra comunidad. Nos gustaría contar con su experiencia y conocimiento así como para generar ideas sobre actividades, talleres y otros aspectos que podrían enriquecer la experiencia de los asistentes.

La jornada de participación ciudadana se llevará a cabo de forma presencial en el Salón de Plenos del Ayuntamiento de la Vall d'Uixó, el próximo Miércoles 7 de febrero, a las 14 horas. Para aquellos que no puedan asistir de forma presencial, también habrá la opción de participar de forma virtual a través del siguiente enlace: Enlace reunión telemática

Agradecemos de antemano su interés y compromiso con este proyecto. Por favor, confirmen su asistencia antes del día del encuentro mediante respuesta al correo electrónico  empreses@activemlaplanabaixa.es  o comunicándose con nosotros al 655396478.

1

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Alcudia de Veo, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Calle la Fuente, 7, Ajuntament de Alcudia de Veo, 12222, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades info@businessadapter.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).