CASOS DE ÉXITO EN LA DIGITALIZACIÓN DE NEGOCIOS DE MUJERES EMPRESARIAS. CÓMO SUPERAR LAS BARRERAS Y HERRAMIENTAS PARA LOGRARLO

CASOS DE ÉXITO EN LA DIGITALIZACIÓN DE NEGOCIOS DE MUJERES EMPRESARIAS. CÓMO SUPERAR LAS BARRERAS Y HERRAMIENTAS PARA LOGRARLO

18/03/2024

TALLER: CASOS DE ÉXITO EN LA DIGITALIZACIÓN DE NEGOCIOS DE MUJERES EMPRESARIAS. CÓMO SUPERAR LAS BARRERAS Y HERRAMIENTAS PARA LOGRARLO

 

Desde la oficina Acelera Pyme Rural  de la Diputació de Castelló os invitamos a formar parte del Taller Casos de éxito en la digitalización de negocios de mujeres empresarias. Cómo superar las barreras y herramientas para lograrlo que se va a realizar el 27 de marzo tanto online como presencial en el Centro Cultural Pere Labèrnia del municipio de Traiguera.

 

Te animamos a asistir al encuentro de forma presencial para poder conocer y crear comunidad con otras mujeres empresarias y emprendedoras de la provincia de Castellón.

Inscripciones

27 de marzo- TALLER: CASOS DE ÉXITO EN LA DIGITALIZACIÓN DE NEGOCIOS DE MUJERES EMPRESARIAS. CÓMO SUPERAR LAS BARRERAS Y HERRAMIENTAS PARA LOGRARLO.

Traiguera & Online de 9:30 a 13:30 horas

  • Presentación de los servicios de las oficinas Acelera Pyme para entornos rurales y Mancomunitat Baix Maestrat.
  • Ponencia de Lola Bordás, emprendedora que explicará su experiencias en digitalización.

1
2

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Alcudia de Veo, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Calle la Fuente, 7, Ajuntament de Alcudia de Veo, 12222, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades info@businessadapter.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).