III CAMPIONAT COMARCAL DE FRONTENIS ALCUDIA DE VEO

III CAMPIONAT COMARCAL DE FRONTENIS ALCUDIA DE VEO

24/08/2018 10:19 - 30/09/2018 12:19

¡El III Campionat Comarcal de Frontenis d’Alcudia de Veo ja està en marxa! ¿T’agrada passar el temps fent esport a l’aire lliure? ¿Vols practicar el teu esport favorit en un entorn rodejat de natura? No ho dubtes, ¡Aquest es el teu Campionat!

>El cap de setmana del 29-30 de Setembre, amb motiu de la celebració de les festes patronals de Sant Miguel Arcàngel, es celebra en l’Alcùdia de Veo el III Campionat Comarcal de Frontenis. El cap de setmana anterior (22-23 de Setembre), es realitzaran les primeres partides, la fase eliminatòria, per deixar així la semifinal i la final per el cap de setmana de les festes.

En la fase eliminatòria els horaris de les partides seran flexibles, d’aquesta manera cada parella pot posar-se d’acord amb els seus rivals per acordar l’hora a la que tindrà lloc la seva partida. El preu d’inscripció es de 20€ per parella, podent pagar-los en efectiu o fen un ingrés al conter corrent de l’ajuntament.

Metode d’inscripció:

-Presencial: En el ajuntament d’Alcùdia de Veo ( Carrer La Fuente 7, Alcudia de Veo). Entregant la fulla d’inscripció completa y firmada per ambdós jugadors i pagant els 20€ en efectiu.

-Virtual: A través de whatsapp (666879058) o missatge directe a la pàgina de Facebook.

* Per la inscripció virtual es tenen que ingressar els diners en el següent conter bancari: ES10 3058 2802 6527 3210 0021. També enviar per correu electrònic annaherrerovillar@hotmail.es la fulla de la inscripció completa i el justificant de la transferència.

Per qualsevol dubte o consulta no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials.

¡ T’esperem !

III CAMPEONATO COMARCAL DE FRONTENIS ALCUDIA DE VEO

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Alcudia de Veo, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Calle la Fuente, 7, Ajuntament de Alcudia de Veo, 12222, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades info@businessadapter.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).